Jaarlijks archief: 2017

Zaterdag 16-12-2017 19:30 Sporthal de Schakel
D’ommerdieck 2 – Kv Avereest 1 / Peter Deen makelaardij
Op zaterdagavond 16 december reisde Avereest 1/ Peter Deen makelaardij af naar Nieuwleusen. Na een goede toespraak van Loysa Zweekhorst, begon iedereen fanatiek aan de wedstrijd. In de aanval begonnen Robert, Herman, Loysa en Kim. In de verdediging startten Patrick, Stefan, Zwaantje en Joanne. De ballen gingen alleen niet door de korf heen. Het openingsdoelpunt was voor Avereest, gevolgd door nog 2 afstandsschoten. Avereest ging de rust in met een magere voorsprong 0-3.

Lees verder D’ommerdieck 2 uit Nieuwleusen – Korfbalvereniging Avereest 1 / Peter Deen makelaardij

Avereest 1/ Peter Deen makelaardij – NKC ’51 6

Afgelopen zaterdag speelde Avereest 1/ Peter Deen makelaardij thuis tegen het 6e van NKC ’51 uit Nijverdal. Na het verlies van vorige week tegen Rood Wit was Avereest 1/ Peter Deen makelaardij er op gebrand om vandaag wel de punten in eigen huis te houden. Ook omdat ze nog volop meedoen in het kampioenschap startten ze met extra energie. Len opende de wedstrijd met een afstandsschot, 1-0. Nadat ook NKC de korf wist te vinden kwam Avereest 1/ Peter Deen makelaardij los. Het ene na het andere schot veranderde in een doelpunt. Dit tot de stand van 7-2 werd bereikt. Hierna wist NKC nog een aantal keer de korf te vinden waardoor beide teams met een stand van 7-6 de rust in gingen.

Lees verder Avereest 1/ Peter Deen makelaardij – NKC ’51 6

s Ochtends vroeg begon de wedstrijd van Avereest/PeterDeen tegen Rood-Wit.

Avereest/PeterDeen moest starten van trainer Henri Bunskoek met veel pit.

In de aanval begonnen Herman, Len, Iris en Leanne.

De eerste verdediging bestond uit Patrick, Stefan, Sanne en Joanne.

Leanne scoorde mooi snel.

Helaas kon de tegenstander dat ook wel.

Ilse, Zwaantje en Robert mochten ook meedoen.

Om te gaan scoren voor de club in het groen.

Na wat goals over en weer.

Was het tijd voor de rust ongeveer.

Toen was de stand 5 tegen 8.

Lees verder Verslag korfbalwedstrijd Avereest 1/ Peter Deen tegen Rood Wit uit Wezep op 2 december 2017

Korfbalwedstrijd Uni 1 uit Kloosterhaar tegen Avereest/Peter Deen 1 uit Dedemsvaart

Om stipt 16:00 werd er door de scheids gefloten om te beginnen met de wedstrijd Uni 1 – KV Avereest/Peter Deen 1. KV Avereest/Peter Deen 1 ging gelijk voortvarend van start door een afstandsschot van Herman Finkers, dit werd echter direct beantwoord door Uni 1 met een afstandsschot. Ook de rest van de eerste helft ging in het dezelfde ritme door. Zodra KV Avereest/Peter Deen 1 een doelpunt maakt werd dit al snel beantwoord door een doelpunt van Uni 1. Zodoende werd net voor de rust ook een tussenstand bereikt van 7 – 7. Nog net in de laatste minuut van de eerste helft wist Patrick toch nog de stand om te buigen tot een 7 – 8 voorsprong in het voordeel van KV Avereest/Peter Deen 1. Lees verder Korfbalwedstrijd Uni 1 uit Kloosterhaar tegen Avereest/Peter Deen 1 uit Dedemsvaart

Korfbalwedstrijd Avereest1/ Peter Deen tegen Sparta 4 uit Zwolle.

Korfbal Avereest 1/ Peter Deen makelaardij tegen Sparta 4 uit Zwolle.

Op 11 november trad Avereest/ Peter Deen makelaardij in de Citadel aan tegen Sparta 4 uit Zwolle. Dit was de eerste wedstrijd van het zaalseizoen en Len Hooijer, Herman Finkers, Loysa Zweekhorst en Kim Timmerman begonnen in de aanval. In de eerste verdediging startten Robert Brunink, Stefan Wilbrink, Zwaantje Oostwoud en Sanne Jansen. Sparta begon snel met een afstandschot maar gelukkig kon Avereest snel aansluiten. Het was een spannende eerste helft waarin Avereest uit kon lopen tot een ruststand van 11-6.

Lees verder Korfbalwedstrijd Avereest1/ Peter Deen tegen Sparta 4 uit Zwolle.

Zaterdag 21 oktober 2017

Fotoalbum van deze wedstrijd met dank aan Zwaantje

Op zaterdag 21 oktober 2017 stond de laatste wedstrijd van het veldseizoen op het programma, thuis tegen Oranje Zwart 5 uit Zwolle. De wedstrijd stond op het punt van beginnen en de zon begon te schijnen, na dit goede voorteken begon Avereest/Peter Deen 1 met vertrouwen aan de wedstrijd.

Na wakker te zijn geschud door een afstandsschot van Oranje Zwart, scoorde Len Hooijer waardoor de vakken wisselden van functie. In deze periode van de wedstrijd ging het met vlagen goed, maar net niet scherp genoeg waardoor Oranje Zwart een voorsprong pakte. Avereest/Peter Deen gaf niet op en begon mee te scoren. De aanvallen werden langer waardoor de kans op een doelpunt groter werd. 6-6 was dan ook de ruststand.

Lees verder Avereest/Peter Deen 1 wint laatste wedstrijd van het veldseizoen van Oranje Zwart 5 uit Zwolle

Avereest 1/Peter Deen tegen Oranje Zwart 5 uit Zwolle

Avereest 1/Peter Deen tegen Oranje Zwart 5

Wedstrijdverslag Avereest 1/Peter Deen – Oranje Zwart 5

Op zaterdag 7 oktober speelden Avereest 1/Peter Deen makelaardij Dedemsvaart tegen Oranje Zwart 5 Zwolle. Zij gingen met in totaal 8 dames en 4 heren richting Zwolle. In de aanval begon Loysa Zweekhorst, Kim Timmerman, Herman Finkers en Arjan vd Graaf en in de verdediging begonnen Leanne Oostwoud, Zwaantje Oostwoud, Daniël Wilberink en Stefan Wilberink. Sanne Jansen, Ilse Peters, Joanne Wilberink en Iris Scholing zaten eerst op de bank.

Lees verder Avereest 1/Peter Deen tegen Oranje Zwart 5 uit Zwolle

Korffbalwedstrijd Avereest 1/Peter Deen Makelaardij uit Dedemsvaarten Sparta 4 uit Zwolle

Wedstrijd eindigt onbeslist

Op een regenachtige zaterdag stonden Avereest 1/Peter Deen en Sparta 4 uit Zwolle tegen over elkaar op het korfbalveld in Dedemsvaart. Avereest 1/Peter Deen begon met in de aanval Len Hooijer, Herman Finkers, Loysa Zweekhorst en Joanne Wilbrink en in de verdediging Stefan Wilbrink, Daniël Wilbrink, Iris Scholing en Zwaantje Oostwoud. Ilse Peters en Leanne Oostwoud begonnen op de bank. Met de leerpunten uit de vorige wedstrijd meenemend, begon Avereest 1/Peter Deen goed aan de wedstrijd, na korte tijd stond het 3-1. Daarna lieten de Spartanen ook zien wat ze kunnen en legden er een paar doelpunten in. Mede daardoor stond het bij rust 6-8 in voordeel van Sparta 4. Lees verder Korffbalwedstrijd Avereest 1/Peter Deen Makelaardij uit Dedemsvaarten Sparta 4 uit Zwolle

Wedstrijdverslag ASVD 5 uit Dronten – Avereest 1/ Peter Deen makelaardij

ASVD 5 uit Dronten – Avereest 1/ Peter Deen makelaardij

Nadat Avereest 1/ Peter Deen makelaardij vorige week de wedstrijd tegen ASVD 5 nipt had gewonnen, waren ze vastbesloten om de uitwedstrijd met ruimere cijfers te winnen. De wedstrijd verliep echter niet veel anders dan die van vorige week. Na al een aantal minuten gespeeld te hebben wist ASVD als eerste de korf te vinden, 1-0. Na dit doelpunt wist ook Avereest 1/ Peter Deen makelaardij de korf te vinden. Zo ging het op en af. Waarna het vijfde van ASVD wat sneller wist te scoren en de score naar een stand bij rust naar 9-5 te brengen. Lees verder Wedstrijdverslag ASVD 5 uit Dronten – Avereest 1/ Peter Deen makelaardij

Wedstrijderslag van het 1e team van korfbalbalvereniging Avereest tegen AVSD 5 uit Dronten 16-09-2017

Op zaterdag 16 september speelde het eerste team van K.V. Avereest/Peter Deen uit Dedemsvaart de eerste wedstrijd van het veldseizoen tegen het vijfde van AVSD. Avereest1/Peter Deen begon met Stefan Wilbrink, Christiaan Pennekamp, Zwaantje Oostwoud en Sanne Jansen in de aanval en Len Hooijer, Herman Finkers, Iris Scholing en Loysa Zweekhorst in de verdediging. Ondanks het druilerige weer begon de wedstrijd spannend met twee snelle doelpunten van beide teams. I de rust stond Avereest 1 / Peter Deen met 8-5 voor. Lees verder Wedstrijderslag van het 1e team van korfbalbalvereniging Avereest tegen AVSD 5 uit Dronten