Dagelijks archief: november 26, 2017

Korfbalwedstrijd Uni 1 uit Kloosterhaar tegen Avereest/Peter Deen 1 uit Dedemsvaart

Om stipt 16:00 werd er door de scheids gefloten om te beginnen met de wedstrijd Uni 1 – KV Avereest/Peter Deen 1. KV Avereest/Peter Deen 1 ging gelijk voortvarend van start door een afstandsschot van Herman Finkers, dit werd echter direct beantwoord door Uni 1 met een afstandsschot. Ook de rest van de eerste helft ging in het dezelfde ritme door. Zodra KV Avereest/Peter Deen 1 een doelpunt maakt werd dit al snel beantwoord door een doelpunt van Uni 1. Zodoende werd net voor de rust ook een tussenstand bereikt van 7 – 7. Nog net in de laatste minuut van de eerste helft wist Patrick toch nog de stand om te buigen tot een 7 – 8 voorsprong in het voordeel van KV Avereest/Peter Deen 1. Lees verder Korfbalwedstrijd Uni 1 uit Kloosterhaar tegen Avereest/Peter Deen 1 uit Dedemsvaart

NKC uit Nijverdal tegen korfbalvereniging Avereest / Peter Deen Makelaardij uit Dedemsvaart

Zaterdagmiddag 25-2 ten tijde van de carnavalsoptocht toog de selectie van korfbalvereniging Avereest/ Peter Deen Makelaardij naar Nijverdal om de return te spelen. Nog maar een paar weken geleden was thuis gewonnen en nu moesten de punten voor het kampioenschap in Nijverdal opgehaald worden. Avereest startte met Stefan Wilbrink, Robert Brunink, Sanne Jansen en Leanne Oostwoud in de aanval, helaas wist de tegenstander als eerst te scoren in het verdedigingsvak met Len Hooijer, Herman Finkers, Loysa Zweekhorst en Iris Scholing. Vlak daarna opende Stefan gelukkig de score voor Avereest. Lees verder NKC uit Nijverdal tegen korfbalvereniging Avereest / Peter Deen Makelaardij uit Dedemsvaart