Dagelijks archief: december 17, 2017

Zaterdag 16-12-2017 19:30 Sporthal de Schakel
D’ommerdieck 2 – Kv Avereest 1 / Peter Deen makelaardij
Op zaterdagavond 16 december reisde Avereest 1/ Peter Deen makelaardij af naar Nieuwleusen. Na een goede toespraak van Loysa Zweekhorst, begon iedereen fanatiek aan de wedstrijd. In de aanval begonnen Robert, Herman, Loysa en Kim. In de verdediging startten Patrick, Stefan, Zwaantje en Joanne. De ballen gingen alleen niet door de korf heen. Het openingsdoelpunt was voor Avereest, gevolgd door nog 2 afstandsschoten. Avereest ging de rust in met een magere voorsprong 0-3.

Lees verder D’ommerdieck 2 uit Nieuwleusen – Korfbalvereniging Avereest 1 / Peter Deen makelaardij

Wedstrijderslag van het 1e team van korfbalbalvereniging Avereest tegen AVSD 5 uit Dronten 16-09-2017

Op zaterdag 16 september speelde het eerste team van K.V. Avereest/Peter Deen uit Dedemsvaart de eerste wedstrijd van het veldseizoen tegen het vijfde van AVSD. Avereest1/Peter Deen begon met Stefan Wilbrink, Christiaan Pennekamp, Zwaantje Oostwoud en Sanne Jansen in de aanval en Len Hooijer, Herman Finkers, Iris Scholing en Loysa Zweekhorst in de verdediging. Ondanks het druilerige weer begon de wedstrijd spannend met twee snelle doelpunten van beide teams. I de rust stond Avereest 1 / Peter Deen met 8-5 voor. Lees verder Wedstrijderslag van het 1e team van korfbalbalvereniging Avereest tegen AVSD 5 uit Dronten